AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetový server o autodráhách

Úvodní stránka ::  Články ::  Seznam krátkých zpráv ::  Diskuzní fórum ::  Fotogalerie ::  Ke stažení ::  Odkazy ::  Vyhledávání
September 06 2010 03:46:13 

Kalendář
PoÚtStČtSoNe
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
POSLEDNÍ ČLÁNKY
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nová značka ...
Porsche 6 Carrera od...
FLY – March 761
SCX Škoda Fabia WRC
Alfa Romeo 33/3 - Ro...
Carrera Digital 143 ...
Test NF 1400 (FARO –...
Scalextric Porsche 9...
SCX Compact
Vyzyvatel Porsche s ...
Jak jsem tunil Astona
MEDIA

ZÁVODY

1:32
Porsche Cup 2010
Krušnohorský pohár 2010
Pohár "SCALEXTRIC"

KLUBY A KROUŽKY
AMC Podbaba 132
Česká Třebová
HRADECKÁ AUTODRÁHA
MC SRC MOST
Pražský klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
DOPORUČUJEME

Chat Preview
VSTUP NA CHAT

OSTATNÍ

Autodráhy.com | Autodráhy Carrera FARO - ceské autodráhy Ninco Scalextric SCX
View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetový server o autodráhách | Volný pokec | Prostě vo všem okolo autodráhy
strana 2 z 2 < 1 2
Autor RE: Nový časopis SlotLook
vitek
člen

Příspěvků celkem: 1151
Registrován od: 07.12.06
Vloženo dne 03-03-2010 09:40
Registrovaný jsem. Avízo mi přišlo až po tom co už jsem měl celý časopis přečtený. Ale to je asi tím, že mám info o jeho "vyjíítí" i odjinud.
Souhlasím s PetremL. Ustálený režim prohlížení dokumentů v pc je odshora dolů a rolováním. A pokud chci něco přiblížit, tak zoom na konkrétní místo.
Nevím jestli tento způsob prezentace není obavou ze zneužití fotek nebo textů. Ale dobré pdf to taky hodně stíží. A pro někoho i znemožní.
Celý systém mi silně připomíná knihovnu s jejími časopisy jen do studovny. Tady je tou studovnou domovský web a po přečtení tam časopis pěkně necháme.

Petr L
Administrátor

Příspěvků celkem: 1527
Registrován od: 04.04.07
Vloženo dne 03-03-2010 09:49
Pokud bude někdo jo moc potřebovat, tak si to stejně stáhne, takže je to jenom komplikace a kazí to výsledný dojem z jinak velmi kvalitního produktu.

http://132slotcars.blogspot.com/
JK
člen

Příspěvků celkem: 76
Registrován od: 09.09.09
Vloženo dne 03-03-2010 11:11
Srovnal sem si Slotlook s přílohou v RCC a pro RCC je to docela smutný kino. A není to jen o počtu stran smiley.
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 861
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 03-03-2010 11:53
1. Jsem rád, že Slotlook existuje, grafiku má pěknou, obsahově super, škoda, že není v PDF ke stažení.

2. Budu RRC obhajovat.

O čem to je, když ne o počtu stran? Pokud pominu předmluvu, inzerci, historii české autodráhy (což je vlastně historie vydavatele) tak je tam reportáž z veletrhu, kde na 1 fotku a odstavec má Slotlook až 2 str. Prostě mohu napsat, že Carrera bude mít VW Scirocco a ve Slotlook je, že to bude červené s pěkným potiskem apod.

Ve Slotlooku je článek od LS a v RCC je velice kvalitní článek od LS. V RCC jsou novinky na trhu, představení závodů, představení značky, tipy triky apod.

Prostě mně vadí, že každý RCC odsuzuje, ale za rok se našli jen 3 aktivní lidé z těchto stránek, kteří mají chuť něco napsat a zveřejnit.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE

Sídlím na HRADECKÉ AUTODRÁZE
www.autodraha.org/hk

Jezdím na:

Čtu:

155143779 www.pepavich.cz/denik
JK
člen

Vloženo dne 04-03-2010 09:12
Tak jo. Odtedka teda radši jenom chválit. To chceš?.
Jenže na rozdíl od ostatních si já RCC kupuju a tak sem čekal že za ty peníze si na teď už 16 stranách něco najdu.
Třeba u článku o eurosportech mi dost chybý fotky aut, šasi a motorů. Určitě by to bylo pro lidi který to nejezdí zajímavější než obviklá fotka vítězů a tabulky. Kdo to jezdí výsledky zná kdo ne nic mu to asi neřekne. Článek LS a jeho fotky jsou jako vždy profi záležitost ale pro změnu fotek jednoho auta až zbytečně moc. Krušnohor od Jirky zajímavej ale zase bez fotek neůčastníci nic o jejich způsobu tunění nic nezjistěj. Naopak Jak na to od RK fotkama moc získalo jenže jsem si první 4 díly už dávno přečet na slotracingu. Snad se teda časem dočkám v RCC posledního dílusmiley.
Celkově grafika průměr a obsah taky. A to je pro přilákání lidí dost málosmiley.

Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 861
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 04-03-2010 09:22
JK napsal:
Tak jo. Odtedka teda radši jenom chválit. To chceš?.

Nepotřebuji chválit a ani jsem to tak nikde nenapsal, potřebuji to, co jsi tu napsal, tedy ZPĚTNOU ODEZVU od čtenářů. Jsem z toho a toho odvětví a toto mě zaujalo, toto ne a toto mi tam úplně chybí.

Protože napsat, že to stojí za prd, to může každý a pak nemusíme nic dělat.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE

Sídlím na HRADECKÉ AUTODRÁZE
www.autodraha.org/hk

Jezdím na:

Čtu:

155143779 www.pepavich.cz/denik
JK
člen

Vloženo dne 04-03-2010 09:45
Víš já se na to koukám z toho pohledu jestli si to ještě příště koupím. Nezajímaj mně věci typu scrollingu stránek nebo to jestli je to papírové nebo digitální. Jde jen o obsah. Na netu je spousta webů jednotlivejch závodů se vším včetně fotek a je to přístupný pro každýho. Jestli má RCC někoho cizího nalákat ke koupi tak bude muset v té zadarmiko konkurenci něčím lidi zaujmout. Třetí příloha byla sice lepší než první ale pořád to není nějak vono. A Slotlook je hodně silná konkurence úplně vevšemsmiley.
PIETRO
člen

Příspěvků celkem: 7
Registrován od: 03.02.10
Vloženo dne 25-03-2010 17:53
Ahoj kluci modelářský - jestli Vám ještě nedorazilo avízo, tak upozorňuji na nové číslo SLOTLOOK č.3 ( na www.slotlook.cz ). Opět moc hezké čtení smileysmileysmiley. Pietro.
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 25-03-2010 18:48
No ještě nedorazilo ani na číslo 2, díky za info smiley

Jirka
člen

Příspěvků celkem: 340
Vloženo dne 31-03-2010 16:02
Další číslo jsem opět přečetl jedním dechem a při čtení článků o ferrari jsem si vzpomněl na histroku, kterou zažil nedávno můj starší syn při cestě ze školy. V centru Prahy bylo zaparkované Ferrari 612 scaglietti s českou spz a okolo postávala skupinka zvědavců. Syn se mezi ně také zařadil a okukoval nevšední vozidlo. Za chvilku přišel řidič a nastartoval. V tu chvíli se obecenstvo nadšeně roztleskalo a mávalo za odjíždějícím vozem. Byli to totiž turisti z Itálie. No není to krásný.smiley

Závod je život, to co je před či po něm je jen čekání.
tel. 723577484
JK
člen

Vloženo dne 31-03-2010 16:11
To je super. Ale skus to udělat u italský Fabie na výletu do Itálie a nebude to onosmiley. Ferrari je prostě ferrari.

Slotlook bezva jako vždy. Nejpozdějc v úterý bych měl mít ve schránce RCC a jsem zvědavej i na něj.
JK
člen

Vloženo dne 01-04-2010 09:56
Tak se v PNS pochlapily a RCC mám na stole. Čekal jsem další vylepšení obsahu ale ten se smrsknul na polovinu. První strana je věnována obsahu zbylích 7 a na zbytku fakt nic moc. Dokonce už tam neni ani pokračováni Jak na to. Pepino udělej s tím něco takhle to přestanu kupovat i jásmiley.
Jirka B
člen

Příspěvků celkem: 59
Registrován od: 02.05.09
Vloženo dne 05-04-2010 17:09
Pánové,když tady sleduji vaše reakce a hádky, musím přidat svoji trošku do mlýna.Myslím si ,že se dohadujete zbytečně.Každá aktivita je dobrá, a je na každém z vás,aby si vybral co se mu hodí a co jej zajímá.Pokud si pamatuju,nikdy neexistoval časopis ve kterém by mne všechno zajímalo.Stačí vzpomenout z mládí na časopis modelář,kde byly části pro všechny modeláře a každý si vybral to co potřeboval.Na druhé straně je pravdou,že v dnešních časopisech je větší komerční
zaměření.Mě v nich např.chybí praktické rady,plánky a návody,tak jak tomu bývalo např. v časopise modelář.Ale bohužel taková je doba.Ale i tak si vždy něco vyberu.Takže je dobře že vůbec někdo něco takového dělá,jen tak dál.Pozn.-v časopise s méně oděnými kráskami se vám také všechny nemusí líbit a přesto tam jsou. Jirka B.

Jirka B
PIETRO
člen

Příspěvků celkem: 7
Registrován od: 03.02.10
Vloženo dne 01-07-2010 20:31
Ahoj všem - jen info - na www.slotlook.cz je nové číslo SLOTLOOK č.5. Opět hezké počteníčko. smileysmileysmiley Pietro.
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 02-07-2010 09:30
Jo jo, již jsem to večer věšel do krátkých zpráv smiley

Petr L sem připíchnul tento obrázek:

Editoval Petr L dne 02-07-2010 09:31
JMS
člen

Příspěvků celkem: 291
Registrován od: 21.03.07
Vloženo dne 02-07-2010 16:41
Díky Romanovi a celému týmu za pěkné počtení.

JMS
www.blueking.cz
strana 2 z 2 < 1 2
Přeskoč do fóra:
REKLAMA

PŘIHLÁŠENÍ
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Zažádejte o nové zde.
NÁHODNÁ FOTOGRAFIE
Pepino
Pepino
Setkání Libošovice
RYCHLÝ VZKAZ
Pro zaslání musíte být přihlášen.

Honza65
02-09-2010 09:18
Jirko diky.

Jirka
01-09-2010 00:20
Tak "mladej" vítám tě do klubu. Hodně štěstí a zdraví Ti přejí Hametici.

Ivan
29-08-2010 17:09
Včera proběhl velmi pěkný závod Klot.It cupu v Mostě Velebudicích. Zúčastnilo se 18 závodníků.

Petr L
27-08-2010 20:17
Ku_e vše nej k narozeninám!

HWSlot
25-08-2010 16:33
Vím o o někom, který 40m dřev. 8 drážky rozsekal na zahradě sekerou, bo to nikdo nechtěl ani za 10K

Rebas
24-08-2010 15:11
do 30.6. jsem musel prostory vyklidit, takze jsem se opravdu chtel drahy zbavit za kazdou cenu. Ted uz je draha rozebrana a v krabicich uklizena, takze me to ted netizi...

Rebas
24-08-2010 15:09
V diskuzi jsem psal tohle: Zájemci nechť mi napíšou e-mail na obchod@e-obchod.com do 10.6.2010 - dráhu prodáme nejvyšší "rozumné" nabídce.

Petr L
24-08-2010 14:29
ych o dráhu měl určitě zájem :-((

Petr L
24-08-2010 14:22
Rebasi, tak to si mne dostal, protože tvojí dráhu znám, předpokládal jsem cenu mimo moje možnosti, ovšem pokud si jí chtěl prodávat za cenu "menší než malou" tak to mne hodně mrzí, protože b

PŘÍTOMNI
Hosté: 4
Žádný člen online

Registr. členů klubu: 173
Neaktivovaných členů: 6
Nejnovější člen: bedo
PŘÍSTUPY NA WEB

TOPlist

INFORMACE
Copyright, autorská práva
Administrátoři