| Autor |
Team Slot |
vitek
člen

Příspěvků celkem: 1151
Registrován od: 07.12.06 |
| Vloženo dne 12-07-2007 10:11 |
|
|
Chci ze zeptat na Vaše zkušenosti s modely od firmy Team Slot. Ať už obecné a nebo konkrétní o vozech
- Toyota Celica GT4 - např. v porovnání se Škodou Octavia WRC od SCX.
- Lola B98/10 Motorola.
A pochopitelně dostupnost v česku - ne přes internet. |
|
|
| Autor |
RE: Team Slot |
Tomnem
člen

Příspěvků celkem: 150
Registrován od: 12.11.07 |
| Vloženo dne 03-05-2008 13:08 |
|
|
Opravdu nikdo nic nevíte?
Tomáš N. www.tomnem-slot.estranky.cz |
|
| Autor |
vitek
člen

Příspěvků celkem: 1151
Registrován od: 07.12.06 |
| Vloženo dne 03-05-2008 13:37 |
|
|
Už vím! Jako obvykle zafungovala nejlepší rada - poraď si sám.
Toyotu jsem si koupil. V základu je to autíčko o ničem. 4x4 přes řemínek. Slabý motor. Zpracování karoserie taky nic moc. Musel přijít tuning.
I přes všechny výhrady bych měl ještě zájem o MG v rally verzi. Bohuželů se mi zatím prodejce neozval.  |
|
|
| Autor |
Petr L
Administrátor

Příspěvků celkem: 1527
Registrován od: 04.04.07 |
| Vloženo dne 03-05-2008 21:31 |
|
|
Tak Vítku, nechceš to nafoit, včetně popisu tuningu?
 |
|
| Autor |
Tomnem
člen

Příspěvků celkem: 150
Registrován od: 12.11.07 |
| Vloženo dne 04-05-2008 08:53 |
|
|
Prozraďte,prosím kde se dají koupit modely Teamslotu.
Tomáš N. www.tomnem-slot.estranky.cz |
|
| Autor |
Mitch
člen

Příspěvků celkem: 934
Registrován od: 20.09.06 |
| Vloženo dne 21-06-2010 11:06 |
|
|
Co si myslíte všeobecně o značce TeamSlot? Máte již od nich někdo nějaké modely a tedy i získané zkušenosti?
Jde mi hlavně o poměr kvalita cena a porovnání hotových modelů z krabičky složených výrobcem a pak bílých setů ala postav si sám.
Co jsem se tak už s pár lidmi bavil tak nic moc co se týče zpracování. Zmetkovité kusy dílů a velké problémy s tím ten set vůbec složit dohromady atd...
Piště..... |
|
|
| Autor |
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 861
Registrován od: 13.09.06 |
| Vloženo dne 21-06-2010 11:42 |
|
|
Za peníze, za jaké se to prodává v maloobchodní síti to vůbec nestojí. Kdyby to stálo tolik, co to prodávají distributorům, tak to beru.
Kvalita šílená, spousta upadaných dílů již v krbičkách, při jízdě upadne zbytek, nebo se někde něco nalomí apod.
Dělají auta, která nemají ostatní výrobci a jsou pouze a jen do vitríny (akorát za tu cenu navíc dostáváš motůrek a vodítko). NEBRAT na jízdu na autodráze.
Podotýkám, že 15 aut jsem měl doma.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Sídlím na HRADECKÉ AUTODRÁZE
www.autodraha.org/hk
Jezdím na:

Čtu:
 |
|
| Autor |
Mitch
člen

| Vloženo dne 21-06-2010 14:31 |
|
|
Ok Pepino, s tebou už jsem se o tom tenkrát bavil a vím, že tě TeamSlot pěkně zklamal, ale pořad si říkám jestli má někdo i pozitivní recenzi značky.
Mi neříkej že s takovou by ještě existovali a něco prodali. Přeci není možný aby žili jen z toho že dělaj něco co někdo jinný nedělá. Na to se přeci dnes nedá vsadit existence firmy.
Vem si, že Audi Quattro dnes dělá několik firem a Lanciu Deltu taky. To je jen otázkou času kdy se někdo pustí i do Stratose a co jim pak zbyde? Typuju že tyhle 3 vozy jsou tahouni firmy.
Kvůli něčemu si to ty zápaďáci asi musej kupovat. |
|
|
| Autor |
Lada64
člen
Příspěvků celkem: 73
Registrován od: 17.12.07 |
| Vloženo dne 21-06-2010 15:54 |
|
|
Jsem jeden z Pepínových zákazníků.
Koupil jsem si bílou stavebnici.
Už v původním balení byly řemeničky pro pohon 4x4 zohýbané a na podvozku byl prasklý držák vodítka.
Po rozbalení jsem zjistil, že mám v balení 4 ruce pravé a žádnou levou (hold šikovná psádka a nabo nahrávka na lexanový interiér).
Nechal jsem si vytočit i disky s řemeničkou.
Po sestavení mi při prvním pokusu o jízdu vyskočil z držáku motor a tak mě to přestalo bavit, tak že už rok není model nabarvený a asi to bude ještě nějaký čas trvat.
Luborovi se sice podobný motor podařilo rozjezdit, ale potřebné úpravy musí raději popsat sám. (o spotřebě kreditních karet už toho ví dost...) |
|
|
| Autor |
Mitch
člen

| Vloženo dne 21-06-2010 17:34 |
|
|
|
Tak to nechápu, jak někdo může dělat takový zmetky a přesto existovat a vydělávat. |
|
|
| Autor |
Petr L
Administrátor

| Vloženo dne 21-06-2010 18:37 |
|
|
Mitchi, víš kolik lidí ten model ani nevyndá z krabice? Ty tu firmu živí 
 |
|
| Autor |
Mitch
člen

| Vloženo dne 21-06-2010 20:16 |
|
|
No tak to promiň, ale jestli máš pravdu tak to jsem z toho hotovej.
Vždyť za ty peníze co to stojí by měli krásnej stacionární model od buragga a jim podobných firem i ve větším měřítku. Proč by si někdo kupoval dráhovku když by je nikdy ani neprojel.
Navíc se TeamSlot tváří i jako firma vyrábějící fungující modely s možností celkem širokého tuningu. Tedy aspoň podle materiálů které prezentují na svých stránkách. |
|
|
| Autor |
Petr L
Administrátor

| Vloženo dne 21-06-2010 22:44 |
|
|
Když nevěříš, tak si to sám přečti, stačí se trochu rozhlédnout po fórech ve světě 
 |
|
| Autor |
Pavel 128
člen

Příspěvků celkem: 130
Registrován od: 06.01.09 |
| Vloženo dne 29-06-2010 15:56 |
|
|
Já měl od nich dva Stratose, Quatro a P 205, po vyndání z krabičky se musely "dokompletovat", pak tak nějak doma na plastu normálně jezdily. Prodal jsem je kolegům v práci pro děti.
Pak jsem měl dva resiny. Fiat 124 Spider, ten doma jezdil docela dobře, ale pak jsem si koupil to samé auto od SCX a toto jsem věnoval jako hlavní cenu pro vítěze autodráhových závodů pořádaných Fiat Car Classic klubem. Druhý byl Fiat 131, ten se doma na plastu taky plus mínus dal provozovat. Po té co SCX vyšel s modelem stojednatřicítky, tak jsem ho chtěl prodat. Nabízel jsem ho i tady asi za 500,-, ale nikdo ho nechtěl, takže ho pořád mám.
Všechny mi sehnal kdysi kamarád přes Ebay z nějakého výprodeje (Schmitbauer E-Shop) mezi 12,- až 20,-€, takže mne ta kvalita nekvalita až tak nerozplakala .
Pavel 128 sem připíchnul tento obrázek:
 |
|
|
| Autor |
Mitch
člen

| Vloženo dne 30-06-2010 10:14 |
|
|
Takže říkáš, že za cenu běžného modelu určitě nebrat. Jedině po hooodně velký slevě a připravit si dílničku na doladění.
No tak to je asi vážně šlendrián, jak tak o tom všici mluví.
Dík za info |
|
|
| Autor |
Pavel 128
člen

Příspěvků celkem: 130
Registrován od: 06.01.09 |
| Vloženo dne 30-06-2010 10:47 |
|
|
Přesně tak, za plnou cenu asi jen auto, které vůbec žádná jiná firma nedělá a po kterém bezmezně toužíš a na které se psychycky připravíš . |
|
|